headphones newspaper video-player

Få företagarpolitik i din mejl – varje vecka

Företagarnas nyaste nyhetsbrev håller dig uppdaterad om politiken som påverkar småföretagens vardag.
Publicerad 29 apr 2021

Med start i dag skickar Företagarnas avdelning för analys och opinion ut nyhetsbrevet Företagarpolitik. Det ersätter nyhetsbrevet Politik i veckan.  

− Vi renodlar innehållet i Företagarpolitik jämfört med hur Politik i veckan sett ut. Det är hundra procent relevans för småföretagare som gäller, säger Företagarnas politiska strateg Alexandra Hernadi

Företagarna har flera nyhetsbrev som fyller olika syften. Målet med Företagarpolitik är att många fler ska få insyn i politiken som påverkar småföretagens villkor. Det gäller såväl företagare som opinionsbildare och beslutsfattare.

− Formeln för Företagarpolitik är att vi behåller allt som varit bra med Politik i veckan, tar bort det fungerat mindre bra och lägger till nytt spännande innehåll. Plus ordentligt med smink, och en ny kostym. Självklart ska nyhetsbrevet du får varje vecka se riktigt bra ut, säger Jimmy Mannung, pressekreterare på Företagarna.   

Det är Jimmy Mannung och hans kollega Anna Anderberg, också pressekreterare, som sammanställer Företagarpolitik. 

Prenumerera på Företagarpolitik. 

Taggar
Riks Nyhet
Fler nyheter från Företagarna

Locket på om Las

Trots regeringens löfte om att utredningarna om ny arbetsmarknadspolitik skulle föra dialog har kontakten varit i det närmaste obefintlig.

Småföretagen ser ljusning

Antalet arbetstillfällen i de svenska småföretagen har minskat kraftigt under det senaste året, men nu ser de ljust på framtiden igen, visar en ny rapport.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor