headphones newspaper video-player
Corona-pandemin Artiklar för företagare
2019 var Assiye Süer, Joceline Lu, Amin Mazraeh, Jens Karlsson, Cim Bergdahl och Tshepiso Lehutjo med på omslaget när Tidningen Företagaren listade 103 unga idéer. Nu kan du vara med att påverka vilka som ska vara med på 2020 års lista.

Var med och påverka listan 103 unga idéer

Nu är nomineringen till Sveriges mest spännande topplista över unga entreprenörer öppen.

Det sprudlar av spännande företagsidéer i Sverige. För att spegla entreprenörskraften i hela landet kommer Tidningen Företagaren i vår att för femte året i rad sammanställa listan 103 unga idéer. Nu kan du vara med och påverka hur listan kommer att se ut.

Till och med 31 mars kan du nominera en eller fler företagare som du tycker borde stå med på listan över 103 unga idéer. Företagaren får vara max 30 år och ska driva företag aktivt. Hon eller han ska inte heller medverkat i tidigare upplagor av 103-listan. Självklart kan du nominera dig själv.

På den här nomineringssidan kan du läsa mer om kriterierna och skicka in ditt förslag. 

I fjol fanns företagare bakom sådana produkter som tvål i tablettform, veganska pålägg, plåster som förhindrar infektioner, portabla sångstudios för världsstjärnor och smarta svetsmetoder på listan. I maj får vi veta vilka nytänkande och kreativa unga entreprenörer som får vara med i år.

103 unga idéer är ett samarbete mellan Företagarna och Almi Företagspartner. I urvalsprocessen deltar även Företagarnas regionkontor, Företagarnas unga nätverk, inkubatorer och startupnätverk i hela landet.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap