headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

Patrik Nilsson och Linda Syrén: Tack för en fantastisk tid!

14 jan 2020
Patrik Nilsson, avgående chef för Analys och opinion och Linda Syrén, avgående chef för Marknad och försäljning berättar om sina planer framåt och minns tillbaka på en tid inom Företagarna som kännetecknas av framgångar, värme och kämpaglöd.

Tack för en fantastisk tid, kära företagare!

Slumpen har gjort att vi båda kommer att lämna Företagarna vid samma tidpunkt, efter fyra respektive sex år i organisationen.

Vi har trivts med att arbeta för och tillsammans mer er, Sveriges företagare. Det är ni som skapar jobben, välfärden och bygger samhället och som fått oss att gå till jobbet med ett leende på läpparna.

Men när fina erbjudanden dök upp kände vi båda att det är dags att lämna över stafettpinnen till två andra. Det är vid ett bra tillfälle. Sveriges företagare är av starkt virke och organisationen Företagarna är väl rustad för framtidens utmaningar.

Linda Syrén:

- Under mina fyra år på Företagarna har jag tillsammans med mina medarbetare byggt upp Företagarnas marknad och försäljningsorganisation. Vi har fått många nya medlemmar och har lyckats minska antalet som valt att lämna oss. Vi har utvecklats mycket och i snabb takt.

- Dessa framgångar hade naturligtvis inte varit möjliga om inte förtroendevalda över hela landet gett av sin tid och sitt engagemang för att göra Företagarna större och starkare.

- Just nu är det förstås vemodigt, men det är dags för någon annan att ta över. Jag är övertygad om att Företagarnas resa kommer fortsätta i rätt riktning, tack vare all den kompetens och målmedvetenhet som finns i organisationen.

Patrik Nilsson:

- Det har varit sex spännande år. Politikens vindar har blåst åt många håll och det har varit en rolig utmaning att navigera organisationen genom dessa. Vi har tillsammans stoppat flera jobbiga politiska förslag och också på andra sätt rönt framgångar.

- Hela tiden har jag känt ett utmärkt stöd från er medlemmar och förtroendevalda. Den tillit och det stöd ni har gett har varit utan motstycke. Jag lämnar också ett gäng väldigt kompetenta och roliga kollegor på avdelningen för Analys & Opinion som varje dag lägger sin tid och passion för att förbättra det svenska företagarklimatet. Ge dem all kärlek – bättre representanter för er kan ni företagare inte få.

Så med det vill vi båda säga tack för den här tiden. Vi är kvar på Företagarna fram till slutet av februari.  

Vi hoppas hinna möta, och krama om, många av er innan dess!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap