headphones newspaper video-player

Öppnar en printshop

Cecilia Pihl driver företaget 360You. Så här har hennes företag drabbats av coronakrisen.
Publicerad 3 apr 2020

Vi har en minskad mängd kunder på alla fronter. Bröllopsfotograferingar avbokas eller senareläggs till hösten, förfrågningar om familjefotograferingar har slutat komma in helt och vår utbildningsverksamhet likaså. Vi har tänkt till och breddar nu vår verksamhet och öppnar en printshop och hoppas hitta kunder i behov av en virtuell assistent så att vår kompetens kommer till användning och företaget har fortsatt inkomst. Eventuellt kommer vi få lov att ta till korttidspermittering.

Cecilia Pihl, 360You

 

Hur har ditt företag drabbats av coronakrisen?

Taggar
Riks Nyhet
Fler nyheter från Företagarna

Äntligen goda nyheter

På torsdagsmorgonen gästade Företagarnas vd Günther Mårder TV 4:s Nyhetsmorgon för att prata om årets Småföretagsbarometer.

Unik inblick i kommunernas inköp

Företagarna presenterar nu omfattande data över kommunala inköp som gör det möjligt att se i vilken omfattning kommunala inköp görs från lokala företag samt småföretag.

”Strandskyddet är skevt”

Obalanserna i strandskyddet borde rättas till så att regelverket inte hindrar utveckling, menar ägaren av strandkrogen SuderSannas på Fårö.

Stoppa nedmonteringen av posttjänsterna

För att kunna bedriva företag i hela landet krävs fungerande infrastruktur i form av bl a postservice. Nermonteringen försvårar för företagande, visar Företagarnas nya rapport.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor