För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Fredagsmorgon med näringspolitik i fokus

Publicerad 3 sep 2019
Företagarnas vd Günther Mårder möter näringsminister Ibrahim Baylan och du sitter på första parkett.

I den svala septemberluften börjar den politiska hetluften göra sig allt mer påmind efter sommarens stiltje. På tisdag, den 10 september, börjar riksdagens nya arbetsår i och med riksmötets högtidliga öppnande. En dryg vecka senare, onsdag den 18 september, lägger finansminister Magdalena Andersson budgetpropositionen på riksdagens bord. Men redan nu på fredag morgon klockan åtta har du möjlighet att lyssna till näringsminister Ibrahim Baylan i ett samtal med Företagarnas vd Günther Mårder om näringspolitiken.

− Det känns otroligt kul och spännande att få ha med Ibrahim Baylan som är relativt ny på sin ministerpost och ge våra medlemmar möjlighet att ställa frågor. Jag hoppas även att ministern tar tillvara på denna goda möjlighet att tala direkt till Sveriges småföretagare och komma med besked om framtiden, säger Günther Mårder.

Fredagens samtal är den nionde gången som vi genomför programmet Företagarna LIVE där särskilt utvalda gäster frågas ut under en livesändning. Samtidigt pågår även lokala arrangemang i hela landet där Företagarnas medlemmar, som också varit med och utformat frågorna, samlas för att följa utfrågningen.

Om Företagarna LIVE med Ibrahim Baylan

Kan vem som helst se sändningen?

Ja, den är öppen för alla. Du som är medlem i Företagarna kan även skicka in frågor till Ibrahim Baylan. Samtalet bygger på de frågor som  medlemmarna ställer – innan och under pågående sändning. Mejla dina frågorna till: live@foretagarna.se

Var kan jag se sändningen?

Sändningen visas här på Företagarnas webbplats på den här sidan: Företagarna LIVE med Ibrahim Baylan.  Den visas även i sociala medier på  Företagarnas Facebooksida och på Twitter.

Kan jag se sändningen tillsammans med andra?

Ja, ett trettiotal av Företagarnas lokalföreningar arrangerar frukostträffar i samband med Företagarna LIVE på fredag. I vårt kalendarium kan du se vilken träff som är närmast dig. 

Taggar
Riks Nyhet
Fler nyheter från Företagarna