För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Sista chansen att nominera till Företagarnas riksstyrelse

Publicerad 26 nov 2019
Nu har du som medlem i Företagarna möjlighet att nominera engagerade företagare som ska ingå i riksstyrelsen. Föreslå dina favoriter redan i dag – dock senast den 30 november 2019.

Det är vid kongressen i maj nästa år som Företagarnas nya riksstyrelse ska väljas. Men redan nu börjar arbetet att föreslå kandidater som kan leda organisationen 2020–2022.

– Nu har du som medlem möjlighet att ge valberedningen tips på personer som du tycker ska ta plats i Företagarnas riksstyrelse, säger Cathrine Dellborg, ordförande i valberedningen.

Det är den nya styrelsen som ska sätta agendan och utveckla vår organisation under de kommande åren. Som medlem kan du nominera personer som är medlemmar i Företagarna.

– Det finns ju så många duktiga, kompetenta och inspirerande medlemmar ute i våra lokalföreningar och nu har du chansen att föreslå dem till en plats i riksstyrelsen.

Det är enkelt att komma i kontakt med valberedningen och nominera dina kandidater. Gå in på:

Nominera din kandidat här!

Men kom ihåg – senast den 30 november 2019 vill valberedningen ha dina tips.

Läs mer om Företagarnas kongress 2020 här.

Taggar
Riks Nyhet
Fler nyheter från Företagarna