headphones newspaper video-player

Nominera inspirerande unga entreprenörer till #GeTillbaka!

15 maj 2019
#GeTillbaka-stipendiet har instiftats av Företagarna och den digitala byrån Wasabi Web för att uppmärksamma Sveriges duktiga unga ledare, förebilder och entreprenörer. Vinnarna av årets stipendier om 25 000 kr vardera offentliggörs på Företagarnas gala Årets Företagare i Stockholms stadshus den 11 oktober, där även utmärkelsen Årets Företagare samt Årets Unga Företagare delas ut.

Nomineringsprocessen till stipendiet är öppen för den som vill nominera sig själv eller annan fram till den 1 juli 2019. Kriterierna för stipendiater är att de via sitt företag eller projekt är en förebild för ungt entreprenörskap och hållbarhet, har en långsiktig ambition med sitt engagemang, visar på gott ledarskap och är som mest 35 år fyllda under nomineringsåret.

Företagarna drivs av att utveckla Sverige så att vårt land även i framtiden är en av de bästa länderna att leva, verka och bo i. Utvecklingen blir först möjlig när företagsamma människor når sin fulla potential och får förutsättningar att kunna lösa dagens och framtidens problem. Vi vill kunna överlämna ett land och ett samhälle till våra barn och barnbarn som vi är stolta över. Därför är det självklart för Företagarna att #GeTillbaka, säger Günther Mårder, vd för Företagarna.

Läs mer om stipendiet #GeTillbaka här.

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap