headphones newspaper video-player
Företagarnas maktkamp medpolitiker i Varberg, på serieentreprenören Mattias Svenssons restaurang Verket.

Företagarnas valturné – vilket gensvar vi får

Den här veckan rullar #Valbussen vidare i Västra Götaland för att sedan fortsätta genom landet på vår 41 stopp långa turné. Här kan då läsa mer om den – och vad andra skriver om den.

För tre veckor sedan inledde vi Företagarnas valturné #4av5jobb med en frukostdebatt om företagsklimatet i Helsingborg. Sedan dess har #Valbussen rullat många mil, från Helsingborg och Landskrona vidare till Karlshamn och ett kylslaget Malmö, som första dagen i mars stod värd för årets första Misstagens Mästare. Det vill säga en dag för företagare att nätverka, göra affärer och lyssna till inspirerande talare som avslöjar hur man gör – och inte gör – för att lyckas som företagare.Under året är Misstagens Mästare förstärkt med valsnack, för att sätta företagarfrågor i centrum. Härnäst står Stockholm och sedan Östersund på tur för Misstagens mästare plus valsnack.

#4av5jobb engagerar

Men det är att gå händelserna i förväg. Efter Malmö rullade Företagarnas valturné vidare till Laholm, Halmstad, Falkenberg, Varberg och Hylte. I debatt efter debatt och möte efter möte har politiker och lokala företagare stött och blött företagandets betydelse. Så även i Jönköping, Växjö och Kalmar den gångna veckan. Vi har mött medlemmar, tagit politiker på företagsbesök, hållit i heta debatter och spridit budskapet att #4avfem nya jobb skapas i företag med färre än femtio anställda.

#Valbussen rullar vidare

Nu rullar #Valbussen vidare i Västra Götaland. När veckan är slut kommer ännu fler politiker veta att företagare är välfärdsbyggare och jobbskapare och att en bra företagarpolitik leder till både en bättre arbetsmarknad och en starkare budget för att finansiera den offentliga välfärden.

Så här skriver media om valturén

Aktuella nyheter i veckan: Företagarna på valturné med buss i Jönköpings län

Jönköpings-Posten: Företagarna gick All:In med länets riksdagspolitiker

Skillingaryd.nu: Valbussen på besök

Laholms Tidning: Samarbete ska snabba på tillstånd

Hallandsposten: Valdebatt: Så vill politiker gynna företagare

Hallandsposten: Många frågor om bygglov under Företagarnas möte

Hallands Nyheter: Den halländska valfajten har börjat

Blekinge Läns Tidning: Så ska Karlshamns näringsliv utvecklas

24 Karlshamn: Politiker tampas på hotell – småföretagande i fokus

Landskrona Direkt: Företagarna bjöd in till årets första valdebatt

Landskrona Direkt: Företagarna bjuder på maktkamp inför valet

Se turnéplanen här

På Företagarnas valsajt hittar du det senaste från turnén och kan se var #Valbussen är på väg härnäst i resan genom hela Sverige. Gå till valsajten här

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD