headphones newspaper video-player
Patrik Nilsson (andra från höger) samhällspolitisk chef på Företagarna på en paneldebatt i Almedalen 2017. Foto: Nirvana Gharni

Småföretagande hett ämne i Almedalen

Med några veckor kvar till årets Almedalen är intresset för småföretagarfrågor högt. Det märker inte minst Företagarnas experter vars kalendrar nu börjat fyllas med deltagande i debatter och paneler.

Företagarna är på plats i Almedalen för att sprida kunskap och driva frågor som rör företagande. Viktiga frågor för organisationen, särskilt ett valår som detta, är minskad regelbörda, sänkt skattetryck och tillgång till kompetent arbetskraft - allt förändringar som kommer stötta våra företag att må bra och växa.

Och många andra är också intresserade. Företagarna har redan ett 40-tal evenemang klara under veckan där våra experter deltar i olika seminarier.

- Det är jättekul med ett stort intresse för småföretagarfrågor. Företagarna är jobbskapare och i grunden viktiga för vår gemensamma välfärd och det tror jag många förstått ett valår som detta, säger Pontus Lindström, som är ansvarig projektledare för det politiska innehållet från Företagarna under Almedalsveckan.

Har du ett seminarium eller aktivitet i Almedalen så finns dock fortfarande möjlighet att boka en sakkunnig från Företagarna till ditt event.

- Vi har möjlighet att ta emot fler förfrågningar innan det är dags att åka ner till Visby, så varmt välkomna och kontakta oss för att se på vilka möjligheter som finns.

Kontaktuppgifter till Företagarna i Almedalen

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD