headphones newspaper video-player
Så här glad blev Günther Mårder för priset. Med på bilden är vd-assistent Amanda Svensson.

Günther prisad i Almedalen

6 jul 2018
Företagarnas vd Günther Mårder fick i dag ett hedersomnämnande som heter duga när årets digitala kommunikatör i Almedalen korades.

För fjärde året utsågs i dag Årets digitala kommunikatör i Almedalen. Ett pris som Företagarnas VD Günther Mårder kammade hem både 2015 och 2016. I fjol, när Petter Stordalen vann, satt Günther i juryn.

I år gick priset till Centerpartiets ledare Annie Lööf, men Günther Mårder åker inte hem lottlös från Almedalen. Han fick priset Hedersomnämnande 2018 med följande motivering:

”Kontinuiteten, intensiteten, kreativiteten, imponerar år efter år. Vår pristagare visar vad som är möjligt, vad som är framtiden. Han agerar i princip som en instruktör för oss andra: proffsig, produktiv och imponerande kvalitativ. Följ, notera, härma och det kommer att bli rätt. Hederspriset i Årets Digitala Kommunikatör 2018 går till vår förebild och Företagarnas Günther Mårder.”

Priset Årets digitala kommunikatör i Almedalen utses av kommunikationsbyrån Springtime i samarbete med mediebevakningsföretaget Notified. MQ sponsrar hederspriset i år och Resumé är mediepartner.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD