För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Letar du sommarjobbare? Vi har lösningen

Publicerad 12 feb 2018
Företagarna är glada över att kunna lansera en ny och efterfrågad förmån för alla medlemmar i ett unikt samarbete med StudentConsulting. Företagarna Rekrytering och Bemanning.
Företagarnas vd Günther Mårder och StudentConsultings vd Tobias Lindfors.

I dag är det svårt för företag att anställa personer med rätt erfarenhet och kompetens. Företagarnas medlemmar klassar svårigheten att hitta medarbetare som deras största tillväxthinder. I värsta fall slutar företag som inte kan hitta arbetskraft att växa.

Ny medlemsförmån

Det är bakgrunden till att Företagarna nu lanserar en ny medlemsförmån: Företagarna Rekrytering och Bemanning. Vi samarbetar med StudentConsulting som är en ledande aktör när det gäller att matcha studenter, akademiker och yrkesutbildade med företagens behov.

– Samarbetet med StudentConsulting är en efterfrågad medlemsförmån och vi lägger fokus på sommarbemanningen som är en aktuell fråga hos många företag just nu, säger Företagarnas vd Günther Mårder.

Rekrytering och bemanning för små och medelstora företag

– Det blir allt vanligare att små och medelstora företagare hittar sina nya medarbetare med hjälp av en rekryteringsfirma. Behovet av flexibilitet, snabbhet och tillgänglighet ökar hela tiden och då kan en rekryteringspartner spela en viktig roll för att säkerställa att du som företagare får tillgång till medarbetare med rätt kompetens, säger StudentConsultings vd Tobias Lindfors.

Med Företagarna Rekrytering och Bemanning får medlemmar möjlighet att till rabatterat pris och mycket förmånliga villkor rekrytera sommarjobbare eller hyra in bemanningspersonal. 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna