headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag
Vallokal. Foto: Roland Magnusson/Shutterstock

Vår valkompass hjälper dig välja

21 aug 2018
Fortfarande osäker på vad du ska rösta på? Lugn, gör Företagarnas valkompass Kandidatguiden och rösta med företagarhjärtat!

Kanske vet du inte ännu eller vilka som ska få din röst? I så fall är du inte ensam. I förra valet bestämde sig fler än var tredje väljare under valrörelsens sista vecka, enligt SVT:s vallokalsundersökning.

Vi på Företagarna vill hjälpa dig. Därför har vi skapat Kandidatguiden, en unik valkompass skräddarsydd för de ungefär tio procent av väljarna som är företagare. Med fler än 50 000 besök hittills på sajten kan vi lugnt säga att det finns ett stort intresse att veta mer om var partierna och politikerna står i företagarfrågor.

Ställer du själv upp i valet? Då har du kanske redan registrerat din profil på vår valkompass så att du är sökbar för väljarna. Annars är det hög tid att göra det. Hur ska du annars nå de som röstar med företagarhjärtat?

Förtidsrösta

Du vet väl om att du redan kan rösta? Förtidsröstningen har varit i gång sedan 22 augusti. Du kan rösta i vilken som helst av de röstningslokaler som håller öppet för förtidsröstning. Mer information om var man hittar dem finns på Valmyndigheten.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap