För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Möt Företagarnas nya event-projektledare Therése Lindell

Publicerad 14 aug 2018
Fokus på kvalitet och koll på kostnader är ledstjärnor för Therése. Det är tävlingsmänniskan som lyser igenom.
Therése Lindell.

Den 13 augusti började Therése Lindell jobba som projektansvarig för event på Företagarna Riks. Hon är ett bekant ansikte i kontorslandskapet, eftersom hon tidigare arbetade som projektledare på Företagarnas regionkontor Stockholms län/Mälardalen/Gotland som sitter i samma hus. Även i den rollen arbetade hon med event, men då i mindre skala och med ett större inslag av service till föreningarna. Hon har även en bakgrund som projektledare i Ung Företagsamhet.

– Det är väldigt roligt att börja på Rikskontoret som projektledare för event. Jag ser det som både utmanande och utvecklande. Det blir ett sätt att få jobba med min kreativitet, säger Therése.

Den närmaste tiden är det förberedelserna för Företagarnas roadshow Misstagens Mästare som kommer att uppta mycket av Theréses tid, även om det finns lite utrymme för att hinna bli varm i kläderna på nya jobbet också.

– Jag trivs med att utmana och peppa mina teammedlemmar så att vi tillsammans på ett effektivt, resurssmart sätt levererar i tid med kvalitet. Där är jag präglad av att ha arbetat i ideella organisationer. Det är samma sak med en medlemsorganisation. Vi måste hålla hårt i våra medlemmars pengar så att de får ut så mycket som möjligt av sitt medlemskap. När vi bjuder in till event ska våra medlemmar känna att det är relevant innehåll och som gör dem ännu mer framgångsrika i sitt företagande, säger Therése.

När Therése inte drar i trådarna och planerar event på Företagarna är det träning och hälsa som gäller. Yoga och meditation tycker hon är viktigt, men hon älskar mest att vara ute i naturen och cykla cross country genom skogar, över träsk och nedför skidbackar.

– Många ser mig nog som en tuff tjej med skinn på näsan, men jag är väldigt snäll, säger Therese och skrattar.

Hur kommer man då att märka att det är Therése som tar tag i Företagarnas event?

– Jag hoppas att det ska märkas i struktur, framförhållning och den röda tråden i allt vi gör. Jag brinner för att utveckla verksamheten, säger Therése.

 

Taggar
Riks Nyhet
Fler nyheter från Företagarna