För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Mikael Damberg och Annie Lööf gästar Företagarnas kongress

Publicerad 5 apr 2018
I slutet av maj samlas cirka 400 företagare från hela landet när Företagarna, Sveriges största företagarorganisation, möts för kongress i Göteborg. På gästlistan står närings- och innovationsminister Mikael Damberg och Centerpartiets partiledare Annie Lööf.
Näringsminister Mikael Damberg och Centerpartiets partiledare Annie Lööf.

– Jag ser fram emot en spännande kongress med fullt fokus på organisationens utveckling och framtid. Det känns dessutom särskilt kul att ombuden får tillfälle att möta två av Sveriges ledande politiker, säger Patrik Nilsson, samhällspolitisk chef på Företagarna.

För Sveriges småföretagare finns det tre särskilt viktiga områden där man kommer söka svar från de gästande toppolitikerna:

– Fyra av fem jobb skapas i småföretag. För att de ska kunna fortsätta växa och bidra till jobb och välstånd driver Företagarna på för minskad regelbörda, sänkt skattetryck och bättre kompetensförsörjning. Det blir en spännande frågestund med partiföreträdarna och jag ser fram emot tydliga besked på de områdena, säger Patrik Nilsson.

Praktisk information och hålltider:

• 24/5 11:00 – 11:45 Centerpartiets partiledare Annie Lööf håller tal och frågas ut om företagarpolitik.

• 25/5 09:00 – 09:45 Närings – och innovationsminister Mikael Damberg (S) håller tal och frågas ut om företagarpolitik.

Är du journalist och vill bevaka kongressen? Kontakta gärna press@foretagarna.se för ackreditering.

Talen och frågestunderna kommer att livesändas på foretagarna.se

Taggar
Riks Nyhet
Fler nyheter från Företagarna