headphones newspaper video-player

Är du redo för årets stora företagargala?

Årets Företagare i Sverige koras i Stockholms stadshus den 19 oktober, efter att ha tagit sig igenom lokala och regionala utslagstävlingar. Boka in dagen och få inspiration från David Batra och Ami Hemviken. Till kvällen utlovas prisutdelning, galamiddag och underhållning med Afro-Dite i Stockholms Stadshus.

Äntligen är det dags! Fredagen den 19 oktober går galan Årets Företagare i Sverige av stapeln. Evenemanget är arrangerat av Företagarna sedan 2006 för att hylla landets alla företagare som driver Sverige framåt och skapar #4av5jobb. Boka in datumet redan idag, för det här vill du inte missa.

Vi börjar dagen på anrika Nalen i Stockholm där David Batra bjuder på insikter om komisk kommunikation och Ami Hemviken (Årets talare 2017) lär dig retorikens grunder. Du får även möjlighet att nätverka bland våra partners i partnerutställningen och får svar på dina frågor om Företagarnas förmåner.

Till aftonen bjuder vi in till en trerätters galamiddag i Blå Hallen i Stockholms Stadshus. Där koras Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Sverige 2018. Vi delar dessutom ut stipendiet ”Ge Tillbaka” till lovande unga entreprenörer. Kvällen kommer att bjuda på festlig underhållning med uppträdande av Afro-Dite och avslutas med dans i Gyllene Salen.

Mer information om innehåll samt hur du reserverar din plats hittar du på www.åretsföretagare.se under juni månad.

Partners