För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Succé för Företagarna LIVE

Publicerad 11 okt 2017
Först ut i vår nya satsning var näringsminister Mikael Damberg. Vem vill du se i nästa samtal med Företagarna LIVE?

I förra veckan direktsände vi ett samtal mellan Företagarnas vd Günther Mårder och närings- och innovationsminister Mikael Damberg (S) från näringsdepartementet i Stockholm. Det blev ett samtal om företagarpolitik och många frågor från engagerade företagare som träffats i hela landet för att lyssna och ställa frågor i sändningen.

Gensvaret från Företagarnas medlemmar och alla andra som tittade har varit stort. Självklart kommer vi därför att fortsätta med Företagarna LIVE.

Nu vill vi veta vem du vill att vi ska hälsa på nästa gång och samtala med.

Mejla ditt förslag till live@foretagarna.se

Runt om i landet arrangerade Företagarna träffar i samband med livesändningen. Vår regionchef för Gävleborg, Eva Cooper, skriver på Småföretagarbloggen om hur Gävleföreningen samlade företagare, kommunala tjänstemän som arbetar med näringslivsfrågor, politiker och en och annan intresserad allmänhet i Nya Tidningshuset i Gävle för att tillsammans följa livesändningen med Damberg.

Taggar
Riks Nyhet
Fler nyheter från Företagarna