För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Patrick Krassén är Företagarnas nya skattepolitiska expert

Publicerad 9 okt 2017
I dag börjar Patrick Krassén arbeta som Företagarnas skattepolitiska expert. Patrick kommer närmast från en tjänst som policyexpert på Svenskt Näringsliv.
Patrick Krassén, Företagarnas nya skattepolitiska expert.

Skattepolitiken är en av de viktigaste frågorna för Företagarna att driva nu när valet ligger mindre än ett år framåt i tiden. Nu förstärker vi organisationen med en ny skattepolitisk expert.

Patrick Krassén är jur kand i skatterätt och fil kand i statsvetenskap med inriktning på europeisk skattepolitik.

Välkommen till Företagarna, Patrick. Hur känns det på din första dag?

– Det är otroligt glädjande att få möjlighet att jobba på Företagarna, för ett vettigt skattesystem, som uppmuntrar och inte bestraffar företagsamhet.

Hur kommer man att märka att du har börjat på Företagarna?

– Företagarna är en stark röst i skattefrågorna och min ambition är att höja profilen än mer, både i politisk påverkan och aktivitetsnivå.

Vad tycker du om den skattepolitiska debatten?

– Nu är det hög tid för alla politiska företrädare som ger läpparnas bekännelse till småföretagens betydelse att omsätta de fina orden i rediga reformer. Skatterna är en av de viktigaste frågorna för Sveriges företagare och det finns många områden i skattesystemet där utrymme för förbättringar finns. Lågt hängande frukt ska plockas!

Vem är du, förutom att vara skattepolitisk expert?

– Jag är en policynörd med egenföretagarbakgrund från Stockholm, med intresse för svampplockning, jazz, matlagning, streetart och viner från Piemonte.

Taggar
Riks Nyhet
Fler nyheter från Företagarna