För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Alfred Appelros har koll på Unga nätverket

Publicerad 20 okt 2017
Möt talespersonen för Unga nätverkets styrgrupp som tycker att Företagarna känns som en familj.
Alfred Appelros

Alfred Appelros är förtroendevald i Företagarna, sitter i nationella valberedningen och blev nyligen talesperson för unga nätverkets styrgrupp. Vi har frågat honom om varför han är engagerad i Företagarna.

Vem är du och vad gör du i ditt företag?

– Jag är en driven 22-årig entreprenör med rötterna i Blekinge som brinner för företagande. Till vardags driver jag Sveriges ledande sociala medier-byrå Getsocial och har nu fått den ärofyllda uppgiften att representera fantastiska medlemmar i Företagarnas nätverk för unga.

Varför tycker du att unga företagare borde bli medlem i Företagarna?

– För att vi tillsammans kan skapa magi! Såväl med nätverkande som med påverkande. När jag träffar andra unga företagare på våra grymma event uppstår alltid en fantastisk känsla. Nästintill en känsla av familjeband. Som ung företagare sticker man ofta ut och är den där annorlunda personen i sällskapet. Hos oss är man en del i familjen och gemensamt kan vi dessutom göra skillnad!

Vad är det bästa med Företagarnas nätverk för unga?

– Medlemmarna! Alla dagar i veckan! De nya vännerna, deras drivkraft och stödet alla ger varandra. Att vi hänger ihop och att man känner energi. En slags gemensam riktning.

Vilka är dina ambitioner som talesperson för Företagarnas unga nätverk?

– Först och främst vill jag skapa nytta för våra medlemmar, både genom att höja rösten och påverka de slöa politikerna, men också genom att nyttja nätverket till att skapa mer samverkan oss medlemmar emellan. Vi behöver träffas mer både regionalt och nationellt och vi behöver skapa mer nytta för varandra. Alltifrån affärer i nätverket till de där värdefulla råden. Grunden för det är självklart att fler engagerar sig, därav är en av mina huvuduppgifter att ta hand om det engagemang som finns både i vår styrgrupp men också ute i landets lokalföreningar samt regioner.

Vilka tips kan du ge till andra unga företagare?

Mitt viktigaste tips är att engagera sig! Genom ett starkt engagemang får man nätverk, kontakter och vänner. Genom nätverk, kontakter och vänner får man affärer. Det är inte svårare än så!

Taggar
Riks Nyhet
Fler nyheter från Företagarna