För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Nu lanseras #Företagarpodden 2.0 med ny programledare

Publicerad 18 apr 2017
Nu är det klart att Julia Selander, vd för entreprenörstävlingen Venture Cup, blir ny programledare för #företagarpodden. Tillsammans med Företagarnas vd Günther Mårder kommer hon att guida lyssnarna inom allt man behöver veta för att starta eller driva företag.
#Företagarpoddens nya programledare Julia Selander.

Julia Selander kommer från Göteborg, har studerat i Lund och är sedan september 2015 vd för Venture Cup. Det är den största tävlingen för entreprenörer och unga startups, för de som vill testa sina affärsidéer direkt mot marknaden.

Tillsammans kommer duon att driva #företagarpodden med fokus på att skapa fler framgångsrika företagare. På ett avslappnat och underhållande sätt behandlas spännande teman för att informera och inspirera lyssnarna i olika frågor kring entreprenörskap. Självklart får vi fortfarande ta del av de populära inslagen #sparadkrona och gråzonen.

Företagarpodden har sänts sedan december 2015 och är en av Sveriges populäraste podcasts inom affärer och företagande. En stor del av innehållet bestäms av lyssnarna som kan skicka in frågor med hashtaggen #företagarpodden i sociala medier. Under 2016 sändes flera livepoddar med gäster som Anna Kinberg Batra, Mikael Damberg och Ida Backlund.

Nya #företagarpodden har premiär onsdag 19 april kl 08.00 på foretagarna.se/foretagarpodden

Taggar
Riks Nyhet
Fler nyheter från Företagarna