För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Framgångsrikare medlemmar med ny digital satsning

Publicerad 2 maj 2016
Ny digital medlemskatalog och marknadsplats är Företagarnas senaste tillskott för att stötta medlemmarna i sitt företagande. Dagens industri uppmärksammar Affärsnätverket, som görs i samarbete med Offerta, i en artikel.
Günther Mårder

Faksimil DI 2/5 2016- Kunderna har ändrat sitt köpbeteende och söker sig allt oftare till internet för att hitta leverantörer. Därför är det väldigt viktigt att man som företagare syns på nätet, säger Företagarnas vd Günther Mårder till tryckta upplagan av Dagens industri (2/5).

Med de nya tjänsterna får den som är medlem i Företagarna kostnadsfritt en digital sökbar profilsida med utrymme för att presentera sig själv och sina tjänster. Sidan syns också mot hela Offertas nätverk.

Nätverket hjälper medlemmarna att hitta andra medlemmar, göra nya affärer men också synas mot kunder och svara på deras offerter.

En viktig del är att stötta medlemsföretagare till en digital närvaro, något som många småföretag saknar tid och pengar för att sköta.

Taggar
Riks Nyhet
Fler nyheter från Företagarna