För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

#företagarpodden på silverplats bland populäraste poddar

Publicerad 1 jun 2016
Hamnar på andra plats på ny lista över de 30 mest populära poddarna inom marknadsföring och ledarskap.
Företagarpodden

Det är analysföretaget Cision som tagit fram listan på podcasts som du både kan inspireras och lära dig av, utifrån rankingen på iTunes. #företagarpodden ligger hack i häl på vinnaren, Framgångspodden från Nordea, och slår därmed 28 andra bra poddar i kategorin.

I #företagarpodden kan du varje vecka få svar på dina frågor om företagande och företagare, få en rejäl dos underhållning och nya infallsvinklar på entreprenörskap och samhälle.

Programledare är Företagarnas vd Günther Mårder och jurist Jenny Rosenbaum.

 

Topp 10 poddar

Inom Marknadsföring och Ledarskap enligt iTunes ranking.

1) Framgångspodden

Framgångspodden träffar Sveriges mest framgångsrika personer, entreprenörer, idrottsprofiler och artister. Ni får höra deras spännande och inspirerande resor från hur allt började till idag. Presenteras av Nordea.

 

2) #företagarpodden

I Företagarnas nya podcast tar Günther Mårder och Jenny Rosenbaum med oss på en rafflande kunskapsresa. Vilka är de hetaste politiska företagarfrågorna, vilka är de vanligaste misstagen och hur blir man underbart rik på sitt företagande?

 

3) Ledarskap med Magnus och Kim

I poden Ledarskap med Magnus och Kim delar ledarskapstränarna Magnus Gnisterhed och Kim Karhu med sig av strategier för hur du kan utvecklas och växa som ledare.

 

4) Sälj & Kommunikationspodden

Du skall lyssna på oss för att få INSPIRATION, INSIKT, PERSPEKTIV, KONKRETA TIPS & en ”GOOD FEELING”! Vi har valt att ta oss friheten att starta en podcast som handlar om sälj och kommunikation utifrån våra gedigna erfarenheter från försäljning och kommunikation.

 

5) Digitala medie-podden

En gång i veckan dyker Damon Razazi, digitalstrateg på mediabyrån Mindshare, ned i det digitala medielandskapet tillsammans med ny en gäst. Podden görs i samarbete med Dagens Media.

 

6) Marstorps mat

Jacob och Albin pratar om självhushållning, odling och entreprenörskap i Västerbottens inland.

 

7) Varumärkespodden

En podcast från LynxEye brand consultants och Dagens Media där Sveriges skarpaste företagsledare diskuterar företagsbyggande, varumärkesbyggande och ledarskap.

 

8) HBR IdeaCast

A weekly podcast featuring the leading thinkers in business and management from Harvard Business Review.

 

9) Enkla Samtal

En podcast om samtalsträning för ledare, konsulter, experter och andra som vill träna sig på samtal. Psykologkonsulten Anders Wiberg svarar på lyssnarfrågor med Jonathan Mattebo Persson.

 

10) Kommunikationspodden

Kommunikationspoddens Max Landergård intervjuar Sveriges viktigaste människor i kommunikationsvärlden just nu.

 

Taggar
Riks Nyhet
Fler nyheter från Företagarna