För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Därför är det så viktigt att vara rätt försäkrad som egen företagare

Publicerad 27 jan 2016
Karin Berggren, jurist från Företagarnas juridiska rådgivning, berättar här i webb tv-programmet Din Ekonomi om vad du som företagare ska tänka på kring försäkringar.

Intervjun om försäkringar börjar omkring 5.10 minuter in i programmet. Film från efn.se, klicka här eller på bilden för att se filmen!

– Saknar du försäkring får du inga intäkter om du tvingas att lägga ner verksamheten under en period, kanske efter att det börjar brinna, säger Företagarnas jurist Karin Berggren i programmet.

– Därför är det viktigt att ha en företagsförsäkring. En sådan är ett paket som försäkringsbolagen har tagit fram som oftast innehåller skydd för företaget egendom, ansvarförsäkring om man själv råkar orsaka problemet, avbrottsförsäkring om man tillfälligt måste lägga ner verksamheten och en rättskyddsdel. 

Se hela klippet på efn.se

  • Företagarna har tagit fram försäkringar speciellt anpassade för dig som driver ett litet eller mellanstort företag. Läs mer om dem här!
Taggar
Riks Nyhet
Fler nyheter från Företagarna