För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Här hittar du verktyg för att utveckla ditt företag

Publicerad 20 apr 2016
Behöver du en knuff på vägen i ditt företagande? EU-projektet ENVISION vänder sig till småföretagare i hela Europa och erbjuder verktyg för utveckling och tillväxt.
Envision projektet

I dagens tuffa ekonomiska situation kan nytänkande inom affärsutvecklingen vara nyckeln till att vinna eller behålla konkurrenskraften.

Där vill projektet ENVISION hjälpa till, genom att erbjuda verktyg som hjälper småföretag att utveckla och skapa tillväxt i sin egen affärsverksamhet. ENVISION finansieras genom EU:s forsknings- och innovationsprogram Horizon 2020 och verktygen är kostnadsfria för företagare att använda.

- Syftet med verktygen är att utmana företagare i hela Europa att ta in mer nytänkande i sin affärsverksamhet och därigenom öka konkurrenskraften och den ekonomiska utvecklingen hos företagen, säger Antti Vuori, Nordic Export Partners.

Du hittar verktygen samlade på adressen www.businessmakeover.eu. Utöver de verktyg som redan finns pågår en ständig utveckling av nya och innovativa hjälpmedel, som läggs ut fritt tillgängliga för företagen via hemsidan.

- Redan har många lokala småföretag från Europa börjat använda verktygen för att skapa tillväxt eller har hittat nya och innovativa sätt att möta företagandets utmaningar, berättar Antti Vuori.

{Faktaruta}
Taggar
Riks Nyhet
Fler nyheter från Företagarna