För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagarnas expert i ny podcast om upphandling

Publicerad 12 nov 2015
Krångel, kvalitet och lägsta pris. I en ny podcast får vi lära oss mer om upphandling ur olika aspekter. Företagarnas Ulrica Dyrke är en av de medverkande i första avsnittet - här kan du lyssna!
Ulrica Dyrke i podcast

Hur ser relationen mellan kvalitet och lägsta pris egentligen ut? Måste det vara så krångligt att lämna anbud på offentliga upphandlingar? Hur kan vi stärka dialogen mellan privat näringsliv och upphandlande myndigheter?

Det är temat i första avsnittet av en helt ny podd om upphandlingsfrågor, Röster om upphandling. Bakom podden ligger Upphandlingsbolaget i Göteborgs stad, och en av gästerna i premiären är juristen Ulrica Dyrke, expert på upphandling hos Företagarna.

- Jag tycker att det är ett kul och spännande initiativ. Det handlar om att skapa en medvetenhet om vad offentlig upphandling är för någonting och det är bra att många olika röster och infallsvinklar kommer att fångas upp. Det var roligt att få vara en av de rösterna, säger Ulrica Dyrke.

I avsnittet samtalar hon med juristen Fredrik Rogö från Upphandlingsbolaget. Mats Bergman, professor i nationalekonomi, lämnar en reflektion kring samtalet.

Lyssna på första avsnittet av Röster om Upphandling här: 

Taggar
Riks Nyhet
Fler nyheter från Företagarna