För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Mässa - FOKUS MJÖLBY

Publicerad 19 jan 2023
Hej kära företagare med arbetsställe i Mjölby kommun!

Fokus Mjölby arrangeras för första gången i Mjölby under våren 2023, den skulle gått av stapeln redan 2020 under namnet Mjölby Forum, men blev tyvärr inställd i sista minuten pga den rådande pandemin som var då.

Nu tas det nya tag och vi hoppas på en fantastisk premiär av näringslivsmässan i Mjölby under namnet Fokus Mjölby.

Syftet är att stärka det lokala samarbetet för att få starkare företag och därmed ett tryggt och starkt näringsliv.

Mässans fokus kommer att vara på att leva, bo, arbeta och kunna ha en aktiv fritid i Mjölby kommun.

Fredagens mässdag fokuserar på näringslivet och lördagen riktar sig även till privatpersoner, vilket kommer märkas när mässprogrammet blir klart.

Det kommer att vara fri entré både fredag och lördag, med fokus på att få dit näringslivet på fredagen och privata besökare på lördagen.

Vi siktar på 60 utställare men har plats för fler. Vi bjuder även in UF-företag.

I bokningen ingår en monter som är 3 meter bred, 2 meter djup och 2,5 meter hög och med en matta på golvet. Vill ni ha dubbla montrar kan mellanväggar tas bort. Vita väggar och normal elförbrukning (laddare, dator) ingår och varje monter får tillgång till wifi via lokala leverantören Utsikt.

Två luncher per dag ingår också. Köp gärna till fler lunchbiljetter till utställare, 125:-/st.

Inom kort öppnar en sida för bokning av tillbehör mm, vi kommer att skicka ut adress till den så snart den är klar till de som redan bokat monter.

 

Vad kostar det?

För medlemmar i Växtkraft i Mjölby kommun eller Företagarna i Mjölby 6 900:- exkl moms. För övriga 8 000:- exkl moms.

Alternativt Boka bilmonter utomhus! Till varje monter ingår ett tält på 5x5 meter och el. Plats för 2 bilar/monter. För medlemmar i Växtkraft i Mjölby kommun eller Företagarna i Mjölby 9 900:- exkl moms. För övriga 12 000:- exkl moms.

Mässbilaga

Fokus Mjölby – en bilaga, kommer att distribueras ut i Östgötatidningen i ca 50 000 exemplar plus finnas tillgänglig på mässan, veckan innan mässan med program, utställarförteckning, annonser från utställarna mm för att locka dit andra företag(-are) och privatpersoner – Passa på att boka Er annonsplats i den redan nu. Se pdf med mer info.

Välkommen med Er bokning!

Fyll i  blanketten och skicka den till asa.brage@ostgotatidningen.se så återkommer vi med mer info.

https://fokusmjolby.se/

Mjölby näringsliv - Tillsammans för starkare företag i Mjölby kommun!

Taggar
Fler nyheter från Företagarna