podcast news play företagaren I media förmån faq

Å-minglet - Välkommen på härligt sommarmingel med Linköpings näringsliv

En kväll fylld av inspirerande möten och där vi delar ut priser till Årets Företagare & Årets Unga Företagare Linköping
Publicerad 4 maj 2022

Vi är glada att kunna bjuda in dig till Å-minglet, ett återkommande härligt event där du träffar nya givande affärskontakter i ett festligt sammanhang. Vi ses utanför LINK Business Center där du bjuds på läckra smårätter och dryck från fantastiska ÖK Smak & Tak samt underhållning av Linköpings bästa trubadurtrio J-A-M.

Under kvällen riktar vi strålkastarna mot företagandet i regionen genom att dela ut det prestigefyllda priset för Årets Företagare och Unga Företagare i Linköping! Priset uppmärksammar lokala företagare för deras engagemang och entreprenörskap, vinnarna går vidare till regional - och förhoppningsvis nationell final. Priset presenteras av Företagarna tillsammans med Linköpings kommun.

Säkra din plats redan idag, varmt välkommen!

Anmäl dig här>>>>

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Ovärdigt pensionsdrama

Företagarna oroas över att partierna ägnar sig åt en budstrid som äventyrar hela pensionssystemet, i stället för att agera långsiktigt och principfast.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden

Krönikor från våra politiska experter

Möt tre av Sveriges 500 000 jobbskapare

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.