podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Pressinbjudan:  Småföretagsbarometern 2022 Östergötland

Publicerad 15 jun 2022
Hur mår företagen i Östergötland?

 

    PRESSINBJUDAN

Linköping | 2022-06-20

Hur mår företagen i Östergötland?

Konjunkturen är fortsatt stabil för länets småföretagare. Framtiden är dock osäker. Företagen vittnar om diverse orosmoment, ökade kostnader, ett skriande behov av rätt kompetens, oro för det politiska läget för att nämna några. Detta och mycket annat finns beskrivet i den rykande färska Småföretagsbarometern.

I samband med att vi presenterar rapporten kommer vi att ta reda på vilken politiker från Östergötland som har bäst företagarpolitik? Det lokala och regionala företagarklimatet spelar en stor roll för att småföretagen ska kunna växa, utvecklas och fortsätta bidra till både jobbskapande och skatteintäkter till välfärden. Därför sätter förstoringsglaset på våra kommande beslutsfattare och frågar dem om de utmaningar och möjligheter Östergötland har. 

Tid:                   Måndagen 20 juni, kl. 12:30, vi inleder med rapportsläpp och avslutar med en rapp debatt tillsammans med våra företagare och politiker. Träffen avslutas senast kl. 14:00

Plats:             Stångs Mjärdevi, Teknikringen 7, 583 30 Linköping

Du möter:      Företagare från regionen, regionala beslutsfattare, representanter från Företagarna och Swedbank

 För ytterligare information, kontakta:

Frida Boklund, Regionchef Företagarna, 0768-86 82 99

Jörgen Kennemar, Senioranalytiker, Swedbank, 070-6438329

Småföretagsbarometern är Sveriges största konjunkturindikator inriktad speciellt på småföretagskonjunkturen och produceras i samverkan mellan Swedbank, Sparbankernas Riksförbund och Företagarna. undersökningen omfattar drygt 4000 företagare inom det privata näringslivet med 1-50 anställda.

Fler nyheter från Företagarna