podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

En sommarhälsning från Företagarna Linköping

Publicerad 27 jun 2022
Nu är sommaren här igen, med sommarlov, lite ledighet och sköna sommarkvällar!

Vi har haft en vår där vi äntligen kommit igång med våra nätverks-aktiviteter. Vi bl. a haft mingelkväll i StartUp Baren på Frimis, vi har Mötionerat tillsammans – vårt gående frukostevent (första fredagen i månaden), våra unga har träffats i Företagarna Young (för dig under 35 år) samt nu i juni hade vi premiär på vårt stora återkommande Å-mingel där vi delade ut pris till Årets Företagare som blev Erik och Anna på KG:S Ägg samt Årets Unga Företagare Giovanna på Hilke Collection. Stort GRATTIS säger vi och dessa båda tävlar vidare i regionfinalen i augusti.

Vi har under våren ökat vår närvaro på sociala medier ännu mer, både FB och Instagram, se till att följa oss där under ”Företagarna Linköping”, det blir allt viktigare för oss att synas digitalt.

Du hittar även mer info på vår hemsida där lägger vi upp information om våra kommande event mm.

Vidare så har vi fått in flera nya driftiga personer i vår styrelse, som ni kommer att träffa framöver, kolla gärna in hur vår styrelse ser ut.

Vi har flera spännande planerade event under hösten och vi fortsätter förstås påminna att det är från företagen en stor del av våra gemensamma resurser kommer, dvs skatt. Fler företag innebär fler jobb, ökade skatteintäkter, mer välfärd och vi behöver ständigt påminna om att 4 av 5 jobb skapas i våra små företag. Vi har ett förestående val i september där vi kommer att engagera oss och anordna kampanjer, håll utkik….
När Företagen växer, växer Sverige!


Vi önskar er alla medlemmar, och andra vänner, en god hälsa och en skön sommar!

Styrelsen Företagarna Linköping
gm Anders Björck, ordförande

Taggar
Fler nyheter från Företagarna