podcast news play företagaren I media förmån faq

Förfrågan om besök från Ulrika Jeansson

Hej, Det har varit långa, långa månader utan att jag har fått möjlighet till de god och nyttiga samtalen med er företagare.
Publicerad 21 sep 2021

Nu hoppas jag att vi på ett cornasäkert sätt ska kunna träffas framöver, så jag för möjlighet att höra om mer om er verksamhet, era framtida utmaningar och kloka tankar på hur vi tillsammans kan göra Finspång starkare och gemensamt kunna uppnå visionen 30/35.

Hur besöket kan gå till på just ert företag vet nog just ni bäst – kanske bara på kontoret, i verksamheten där så fungerar (utifrån restriktioner mm) eller helt enkelt genom ett samtal ute. Om ni föreslår dagar/tider då ni kan ta emot besök så ska jag göra allt för att prioritera i kalendern. Jag ser verkligen fram emot att få lämna alla teamsmöten och komma ut och möta alla er Finspångsföretagare. Men, är det så att ni fortfarande känner att det i alla fall skulle fungera allra bäst på ett möte digitalt – så är jag givetvis intresserad av det med.

Hoppas att snart får hör av er – och att vi snart är igenom pandemins alla restriktioner.


Med vänlig hälsning,
ULRIKA JEANSSON (s)
Kommunstyrelsen ordförande
Finspångs kommun
ulrika.jeansson@finspang.se
Bergslagsvägen 13-15, 612 80 Finspång
Telefon 0122- 85123 växel 0122-85 000
Mobil 0727- 25 65 10

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden

Krönikor från våra politiska experter

Möt tre av Sveriges 500 000 jobbskapare

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.