headphones newspaper video-player

Sommarbrev från Företagarna Linköping

Det blir en sommar åter igen, och vi närmar oss nu midsommar. Det är sommarlov, sol och värme samt snart semester för flera av oss.
Publicerad 23 jun 2021

Det blir en sommar åter igen, och vi närmar oss nu midsommar. Det är sommarlov, sol och värme samt snart semester för flera av oss.

Våren har varit tuff och utmanande, där ingen lämnats oberörd, med tanke på rådande pandemi. Våra aktiviteter har ju till största del varit inställda men i början på juni hade vi en Corona-anpassad aktivitet i form av ”Vill Du utveckla ditt företag”, och i förra veckan hade vi en solig härlig prisutdelning av Årets Företagare, och vinnare blev Robert Lantz PLW och Årets unga företagare vanns av Johan och Adam Zollner WDP Profilservice. Regionfinalen går av stapeln den 1 september på Linköpings slott.

Annars har det varit en till stor del digital vår med en mängd webbinarier där du kunnat ta del av nyheter, tips och diskussioner. Alla webbinarier finns att tillgå i efterhand på www.foretagarna.se Företagarnas juridiska avdelning har haft fullt upp, många av er tagit hjälp och nyttjat den kostnadsfria obegränsade förmånen med juridisk hjälp.

Vi hoppas och planerar för att vara igång med våra lokala event efter sommaren, och det beror förstås på hur det utvecklar sig, men vi har planerat in ett fysiskt lunchevent den 7 september på Volvo Rejmes, som ju är av Företagarnas samarbetspartner, vi återkommer med mer info.

Förutom fler planerade event fortsätter vi förstås påminna att det är från företagen en stor del av våra gemensamma resurser kommer, dvs skatt. Fler företag innebär fler jobb, ökade skatteintäkter, mer välfärd och vi behöver ständigt påminna om att 4 av 5 jobb skapas i våra små företag.

Vi har under våren ökat vår närvaro på sociala medier, både FB och Instagram, se till att följa oss där under ”Företagarna Linköping”, det blir allt viktigare för oss att synas digitalt.

Du hittar även mer info på vår sida där lägger vi upp information om våra kommande event mm.
Vidare så har vi fått in flera nya driftiga personer i vår styrelse, som ni kommer att träffa framöver, kolla gärna in hur vår styrelse ser ut

Detta var lite kort av vad som hänt under våren, och vi vill skicka en sommarhälsning med förhoppning om en lättare tid framöver.

Vi önskar er alla medlemmar, och andra vänner, en god hälsa och en skön sommar!

Styrelsen Företagarna Linköping
gm Anders Björck, ordförande

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Mindre bonus och mera malus

Lägre klimatbonus för laddhybrider och ett pristak för elbilar som kan få bonus är två av nyheterna när regeringen föreslår skärpta styrmedel av fordon.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden


Krönikor från våra politiska experter