podcast news play företagaren I media förmån faq

En julhälsning från Företagarna Linköping

Jul, jul strålande jul
Publicerad 21 dec 2021

Så står den åter inför dörren. Julen 2021 och visst är känslorna inför julens vara eller inte vara lite skälvande och osäkra. September månad bjöd upp till dans med en ökade andel vaccinerad befolkning. Vi trummade i gång handel, möten, resor och människor återvände sakta men säkert till sina kontor. Men är det inte typiskt?

Det som började som en viskning i Sydafrika svepte snabbt in som en storm över hela Europa och just nu balanserar befolkningen på något som kan jämföras med en skranglig gungbräda. Vilken håll den vickar får vi helt enkelt vänta och se. Optimisten ropar ”vi kör” pessimisten skriker ”lås dörrar och fönster ” medan realisten avvaktande försöker leva vidare ”light” och eftertänksamt skrollar utmed Folkhälsomyndighetens webbsidor.

2021 är på väg att avslutas och vi har ännu ett år som präglats av Covid-19 pandemin om än vi har börjat se lite ljus i den s.k. tunneln. Då man summerar året kan man konstatera att vi lyckats genomföra flera olika event såsom utdelning av årets företagare, som var ett soligt hett arrangemang i Trädgårdsföreningen. Vi hade en trevlig nätverkslunch på Rejmes, och arrangerade tårtfika med vår kommunstyrelse där vi hade politiska diskussioner på Café Berget och vi minglade på en mycket välbesökt kväll i StartUp Baren på Scandic Frimis

Vi har även startat upp och haft premiär på Företagarna Young Östergötland och för ett par veckor träffades vi och åt julfrukost hos vår partner IKEA.
Digitalt har vi under året ökat vår närvaro på sociala medier, både FB och Instagram, se till att följa oss där under ”Företagarna Linköping”

Vi vill rikta ett stort tack till våra medlemmar för att ni stöttat och engagerat er i denna svåra tid, det kan bara bli bättre!
Nu får vi hoppas att inte Omikron eller något annat virus tar makten igen och sätter våra företag i ett svårt läge!

”Företagarna i Linköping ska skapa förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag i Linköping och Sverige. Vårt arbete är att verka för att företagande, företagarens rättigheter och bidra till ett klimat som gör det lätt och attraktivt att driva företag
Vår målbild är att vi ska vara den självklara samarbetspartnern för ett nystartat företag eller en etablerad företagare som vill möta ett stort nätverk av oliktänkande entreprenörer. Med ett gemensamt mål – att utveckla Linköpings företagsamhet, både för sig själva och för Linköping som kommun”

Nytt år nya möjligheter – vi ser fram emot att ses 2022
Vi ska fortsätta vårt uppdrag att verka för ett bra företagsklimat i vår kommun och ser fram emot att växa ytterligare.
Tillsammans gör vi skillnad!
Inför nästa år kommer vi presentera några spännande nyheter, håll utkik på vår sida Företagarna
Vårt första event här i Linköping 2022 blir 4/2 och Mötionera – ett gående event. Vår nya återkommande satsning på ”hälsa och hållbarhet”, första fredagen i månaden.

Nu ser vi fram emot glöggdoftande helger, förhoppningsvis också lite ledighet, samt ett gott slut och ett gott nytt år.

God Jul och Gott Nytt År!

Styrelsen Företagarna Linköping
genom Anders Björck, ordförande

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden

Krönikor från våra politiska experter

Möt tre av Sveriges 500 000 jobbskapare

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.