headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

Håll Sverige rullande!

25 mar 2020
Tillsammans med Storbildsfabriken och Exsitec drar Xamera, Årets Företagare Linköping, idag igång initiativet Håll Sverige rullande!

Håll Sverige rullande!

Tillsammans med Storbildsfabriken och Exsitec drar Xamera idag igång initiativet Håll Sverige rullande! Ett initiativ som går ut på att på olika sätt uppmuntra företag att fortsätta hålla dialogen igång och framförallt fortsätta att göra business med varandra!
Så, först ut kommer här en utmaning som vi kallar TRANSAKTIONSLUNCHEN!! Det är en utmaning som går ut på att du som företagare tar en lunch tillsammans med en annan företagare, om möjligt gärna på en lokal restaurang för att stötta den branschen nu när de har det tufft. Under lunchen har du och ditt lunchsällskap i uppdrag att köpa något av varandra, alla affärer räknas, stora som små! Ta sedan en bild och lägg upp på Linkedin och passa på att utmana andra företagare att göra samma sak! Jag tror det är otroligt viktigt att vi nu alla verkligen tar tag i detta och är en AKTIV del i den förändring vi alla vill se! Jag började denna dag med en TRANSAKTIONSLUNCH som i detta fall blev en frukost tillsammans med Jan Brugård på Wolfram Mathcore. Det slutade med att Xamera AB köpte spons på Östgöta motionsrace och Wolfram Mathcore köpte en plats på Xameras talangprogram! EPISKT BRA!

NU KÖR VI!!! 

#hållsverigerullande #transaktionslunch #somipraktikenvarenfrukost #menjäkligtfintattböejadagenmedliteaffärer

 www.hallsverigerullande.com

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap