För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

FÖRSTA TILLVÄXTHJÄLPEN TILL DITT NÄRINGLIV!

Publicerad 23 mar 2020
Sveriges lokala företag har det tufft i Corona-krisen. Så även i Finspång. Är du frisk och inte har några restriktioner utifrån myndigheters eller regeringens beslut? Då kan du hjälpa till!

Tillväxt Finspång bjuder nu in till Tilllväxtchansen - en kraftsamling för att tillsammans göra så många som möjligt av våra inköp lokalt. Köp hämtmat, ät ute, fika, köp dina kläder, examenspresenter eller julklappar redan nu! På så sätt använder du dina pengar smart, genom att bidra till att fler av våra lokala företag och verksamheter kan klara sig lite bättre genom krisen!

Hur går det till, då? 

Till dig som konsument:

Vem? Du är medlem i Tillväxt Finspång eller har en arbetsgivare som är medlem i Tillväxt Finspång 
Var? Hos alla deltagande näringsidkare i Finspångs kommun - fråga i kassan om företaget deltar
När? Från och med nu och fram till den 15 juni 2020
Hur? Säg till i kassan att du är medlem alt. jobbar hos en medlem i Tillväxt Finspång och att köpet ska räknas in i Tillväxtchansen i ditt namn. Näringsidkaren noterar dina inköp (se bifogad blankett). Efter den 15 juni skickas totalsumman per person in till Tillväxt Finspång som sammanställer inköpssummorna och utser en vinnare.

 

Till dig som näringsidkare:
Vem? Öppet för alla näringsidkare, oavsett bransch, i hela Finspångs kommun att delta 
När? Från och med nu och fram till den 15 juni 2020
Hur? Kunden säger till i kassan att den är medlem i Tillväxt Finspång eller arbetar hos en medlem i Tillväxt Finspång och att inköpet ska noteras i Tillväxtchansen i dennes namn (se bifogad blankett). Efter 15 juni skickas totalsumma/person in till Tillväxt Finspång på kontakt@tillvaxtfinspang.se 

 

”Finspångs företagshjälte” koras och får ett fint pris på höstens Finns i Finspång-gala! 

Här finns en enkel blankett för att anteckna inköpen KLICKA HÄR!

Taggar
Fler nyheter från Företagarna