För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagarna Linköping ställer in planerade event tills vidare!

Publicerad 16 mar 2020
Vi i styrelsen har tagit beslutet att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer att undvika större folksamlingar och kommer därmed ställa in planerade event till vidare

Detta görs av omtanke för dig som person, din familj och inte minst dig som företagare. Vi följer utvecklingen och information från myndigheterna och hoppas förstås att komma igång igen med våra frukostmöten och After Work när det så rekommenderas.

Under rådande omständigheter, då vi inte bör träffas personligen, kommer vi att på vår Facebook och hemsida www.foretagarna.se/foreningar/linkoping lägga ut intressanta länkar och utbildningar som vi hoppas ska vara dig behjälplig i ditt viktiga arbete med ditt företagande. Gå också gärna in på www.foretagarna.se där det kommer att finnas kontinuerlig information om Corona viruset och hur det påverkar ditt företagande.

För de flesta av oss företagare kommer det nu att ligga fullt fokus på våra företag. Nyttja gärna medlemsförmånen vad gäller juridisk hjälp om det är något du funderar över vad gäller hur t ex dina avtal påverkas.

Var rädda om er, så ses vi framöver!

Styrelsen Företagarna Linköping

genom Astrid Brissman, ordförande

Taggar
Fler nyheter från Företagarna