För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Sommarbrev från Företagarna Linköping

Publicerad 22 jun 2020

Trots mycket märkliga och för många väldigt tuffa tider så hoppas vi att allt är väl med dig. Våren har varit tuff och utmanande, där ingen lämnats oberörd, men vi närmar oss nu sommar och semester.

Vårens aktiviteter har ju varit inställda men i början av juni hade vi en trevlig utomhusaktivitet i form av ”Mötionera”. Vi promenerade en sträcka och gick med någon vi inte kände, bytte promenadsällskap efter halv sträckan, stannade och hade en intressant kortare föreläsning av Magnus på *#. Vi promenerade sedan tillbaka med samma procedur och fick supergoda frukostpåsar som Livgrenadjärmässen fixat. Frukosten intogs i gröngräset!

Annars har det varit en mycket digital vår med stor mängd webbinarier där du kunnat ta del av nyheter, tips och diskussioner. Alla webbinarier finns att tillgå i efterhand på www.foretagarna.se Företagarnas juridiska avdelning har haft fullt upp, många av er tagit hjälp och nyttjat den kostnadsfria obegränsade förmånen med juridisk hjälp.

Vi räknar med och planerar för att vara igång med våra lokala event efter sommaren, beror förstås på hur det utvecklar sig men vi har ändå planerat framåt. Frukostmöte den 3 september på Holmgrens Bil, Peugeot är Företagarnas samarbetspartner, där vi ska få en genomgång av leasingavtalen som kom i våras, titta på bilar samt förstås nätverka. Vi har också planerat den 8 oktober då det blir ett frukostmöte på Swedbank. Louise Felldin kommer då att berätta om sitt första turbulenta år som Näringslivsdirektör i Linköping Kommun, samt förstås vad Kommunen gör för oss företagare. Håll gärna ett öga på vår FB, Företagarna Linköping, samt vår hemsida www.foretgarna.se/foreningar/linkoping

Återhämtning är viktigt, även i osäkra tider. Det är dock kanske inte så lätt att varva ner i den situation som rått under våren och som vi fortfarande befinner oss i. Vi hoppas dock ni alla tar möjligheten att försöka njuta av naturen som nu slår ut i full blom. Vi behöver alla kraft inför hösten och de eventuella utmaningar vi står inför.

Vi vill skicka en sommarhälsning med förhoppning om en lättare tid framöver.

Vi önskar er alla medlemmar, och andra vänner, en god hälsa och en skön sommar!

Styrelsen Företagarna Linköping

 

Astrid Brissman, ordförande

 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna