headphones newspaper video-player

Sommarbrev från Företagarna Linköping

12 jun 2019
Vinnaren av Årets Företagare Linköping 2019 är Jacob Svensson på Xamera AB. Stort GRATTIS!

Vi hade en härlig kväll på Creactive i Mjärdevi. Hanna Rydman, Årets Företagare Linköping 2018, underhöll med delar av Joyvoice och var också prisutdelare. Mycket intressant och spännande föreläsning av Marie Ekström Trädgårdh och Mats Franzén från Sectra samt god vårbuffé som sponsrades av våra samarbetspartner LF Östgöta och LRF Konsult. En härlig och festlig avslutning på vårens aktiviteter i Företagarna!

Vi hade sedan ytterligare ett festligt event med utdelning av gesäll- och mästarbrev, tillsammans med Wiknings-Comissionen som delade ut stipendier på Stadshuset i Linköping.

Vi vill passa på att påminna om alla förmåner Företagarna erbjuder, gå in på www.foretagarna.se och se vad som passar just dig och ditt företag. Tänk också på att du ska kolla så du har s a s rätt medlemskap, t ex för soloföretagare finns numera ett särskilt medlemskap för dig som omsätter upp till 500.000:-/år.

Har du något erbjudande till övriga Företagarna Linköpings medlemmar? Du får i så fall gärna maila det till Magnus Persson, magnus.persson@stjarnafyrkant.se så godkänner han och lägger ut på Företagarnas FB-sida. Välkommen till fler affärer!

Vi närmar oss Midsommar och vi svenskar pratar mycket om vädret (och kollar på våra appar!). Tänker att vädret är ungefär som företagande. Ibland är det regn, ibland lite molnig och så strålande sol då och då. Omväxlande, och engagerande!

Nu stundar snart semestertider och vi vill tro att även du som företagare kan ta lite skön ledighet och njuta av sommaren, nära och kära. Viktigt att ladda batterierna!

Vårt första frukostmöte efter sommaren kommer att vara den 5 september, håll utkik på vår hemsida www.foretagarna.se/foreningar/linkoping  och FB där kommer alla datum för hösten att publiceras. Vill också slå ett slag för Företagarna Linköpings Företagsmässa den 17 oktober. Save the date, mer information kommer!

Väl mött efter sommaren och skön sommar!

Företagarna Linköping

Astrid Brissman, ordf

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD