För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Julhälsning från Företagarna Linköping

Publicerad 19 dec 2019
Vilket härligt år vi haft!

Vi haft välbesökta medlemsmöten med inspirerande föreläsare, affärsgivande mingel, intressanta samtal, en stark röst i Linköpings Kommuns strategiska näringslivsråd, vårt största event hittills d v s Företagarna Expo och inte minst väldigt roligt. TACK! Extra varmt välkommen till alla nya medlemmar!

Vill också tacka alla ni företagshjältar som bidrar till vår gemensamma välfärd. #4av5jobb

I februari kommer rapporten Företagarfakta ut från Företagarna, om hur mycket små- och medelstora företag bidrar med till respektive kommun.  Vi kommer att uppvakta våra lokala kommunpolitiker med ”Tårtkampanjen”. Syftet med att bjuda kommunledningen på tårta är att diskutera kommunens näringspolitik och stämma av hur det går med utgångspunkt i rapporten som släpps den 11 februari 2020.

Hoppas och tror att du som företagare tar del av alla Företagarnas förmåner som ingår i ditt medlemskap. Det är inte svårt att s a s räkna hem medlemskapet bara genom att använda Företagarnas utmärkta jurister och/eller någon annan av förmånerna. Kanske också dags att planera någon spännande utbildning till våren? Kolla på https://www.foretagarna.se/

Samarbetet med vår systerförening i Norrköping fortsätter. Du kommer också att per mail få en månatlig sammanställning av alla event i Östergötland. Tanken är att erbjuda alla medlemmar ett ännu större utbud av event samt ett än större nätverk. Ett bra sätt att göra affärer! Du vet väl också att du som medlem kan gå på alla Företagarnas föreningars event? Gå gärna in och kolla på respektive förenings hemsida när du är ute och reser.

Vi arbetar oförtrutet vidare på att skapa bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag. Som officiell remissinstans i näringspolitiska frågor är Företagarna med och påverkar beslutsfattare.

Vårens event är i stort sett planerade. Årets första event här i Linköping 2020 blir frukostmöte på Peugeot den 6 februari. Peugeot kommer att berätta om leasing och visa sina bilar. Vi ska också presentera finalisterna till Årets Företagare 2020. Årets Företagare 2020 kommer att utses på Linköpings Näringslivsdag den 14 februari. Håll utkik på Företagarna Linköpings FB och hemsida https://www.foretagarna.se/foreningar/linkoping/  

Vi önskar er alla härliga helger, med förhoppning om skön ledighet, och ser fram emot att träffas igen under 2020!

 

God Jul och Gott Nytt År!
Styrelsen Företagarna Linköping
gm Astrid Brissman, ordf

 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna