headphones newspaper video-player

Pressmeddelande: Årets Företagare Östergötland 2019 är utsedd!

Idag delade landshövding Carl Fredrik Graf ut priset Årets Företagare Östergötland. Priset går till Caroline William som driver Motala Djurklinik AB i Motala kommun.

– Vår pristagare är en utmärkt förebild för östgötskt företagande. Caroline William har satt Motala och Östergötland på kartan när det gäller djurvård. Vi tycker att Motala Djurklinik är en mycket värdig vinnare, säger Frida Boklund, regionchef Företagarna.

– Kreativitet, ett genuint intresse och förmågan att fokusera kännetecknar vår vinnare. Framgångsrika och innovativa företag är en förutsättning för att Sverige och Östergötland ska fortsätta utvecklas, säger landshövding Carl Fredrik Graf.

Juryns motivering:

”Efter en start som var krokig och inte utan bekymmer tog vår vinnare sig an en utmaningen med bravur. Med passion och ambition står nu ett sammansvetsat team redo att använda den absolut modernaste utrustningen för att erbjuda professionell hjälp och samtidigt behålla den familjära känslan som är ovärderligt i detta yrke.

Vår vinnare är ett föredöme för företagare och ett bevis på att tro på sig själv, viljan att lyckas med det man brinner för är möjligt. Årets Företagare Östergötland bidrar till ett hållbart och friskare län genom att vårda våra sällskapsdjur som tar en allt större plats i våra liv.”

Vinnarna går nu direkt till den stora nationella finalen i Stockholm den 11 oktober och tävlar om Årets Företagare Sverige 2019.


De nominerade:

Per Karlsson

Sontorps Åkeri Aktiebolag

Finspång

Lars Götesson

Björkfors Gräv & Markservice AB

Kinda/Ydre

Jacob Svensson

Xamera

Linköping

Karl Johan Börjeson och Daniel Ståhl

ProTrain Holding AB

Mjölby

Henrik M Carlsson

NETCLIQ AB

Boxholm

Jennie Andersson & Karin Samuelsson

Linddalens Blommor & Inredning AB

Ödeshög

Caroline William

Motala Djurklinik AB

Motala

Magnus Malm

Förvaltnings Aktiebolaget Magnentus

Norrköping

Martin Almroth

L. Wall Bilplåt AB

Söderköping

Sofia Asklöf

Bia AB

Valdemarsvik

Louise Blomquist

H.A.L:s Sport AB

Åtvidaberg

 

För mer information, kontakta:

Frida Boklund, regionchef Företagarna 0768-86 82 99

Partners 2020
Utställare 2020