För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Vårhälsning från styrelsen, Företagarna Linköping.

Publicerad 17 apr 2019

Stort TACK för förtroendet att få möjlighet att jobba vidare med utveckling av föreningen. Så roligt att så många kom på Företagarnas Linköpings årsmöte! Njöt av den välsmakande vårbuffén och lyssnade till Eva Granlunds beskrivning av olika personlighetstyper. Många igenkännande skratt! Planeringen inför det nya verksamhetsåret är i stort sett klar och vi ser fram emot att träffas på många roliga event framöver. Årsstämmorna avlöser varandra under den här tiden på året och vi vill tro att ditt företags stämma också varit positiv.

Vi har redan hunnit ha vårt första välbesöka frukostmöte efter stämman och fick nyttiga (!) insikter i hur man kan bli effektivare utan socker. Tack för mycket tänkvärt, Frida och Charlotte på Leva sockerfri!

Nu närmar sig AW tillsammans med Start Up Bar på Frimis den 9 maj, då vi ska presentera de tre företagare som gått till final i Årets Företagare Linköping 2019. Vi i nomineringsgruppen och juryn har haft ett mycket intressant, och roligt, arbete och är så imponerade av alla fantastiska företagare som vi har i Linköping. Kom och lyssna på finalisterna!

Senare i maj ska någon av dessa tre finalister utses till Årets Företagare Linköping 2019. Det är ett samarrangemang med LRF Konsult AB och LF Östgöta. Vi kommer också att få träffa förra årets vinnare, Hanna Rydman och Calle Bäck, som kommer att underhålla oss. Under kvällen får vi också en spännande föreläsning av Torbjörn Kronander, vd på Sectra. Varmt välkommen till Creactive i Mjärdevi den 23 maj.

Våren har gjort sitt intåg och för varje hundpromenad i naturen upptäcker man att nya blommor tittat fram. En ljuvlig tid!

Vi i styrelsen vill önska er alla en härlig Påskhelg!
gm Astrid Brissman, ordförande

 

 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna