För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Julhälsning från Företagarna Linköping

Publicerad 18 dec 2018
Vi i styrelsen för Företagarna i Linköping vill tacka er alla härliga företagshjältar för ett fantastiskt år tillsammans. Inspirerande nätverkande, utvecklande föreläsningar och företagsbesök, goda frukostar och luncher, intressanta samtal och inte minst väldigt roligt. TACK!

Vill tro att våra event varit till nytta och glädje, samt förstås att ni fått träffa intressanta människor och göra fler affärer. Samarbetet med vår systerförening in Norrköping fortsätter och utvecklas. Vi tillsammans vill erbjuda er alla medlemmar ett ännu större utbud av event samt ett än större nätverk.

Vi arbetar oförtrutet vidare på att skapa bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag. Du har väl inte glömt bort att skriva på vårt upprop? https://www.foretagarna.se/politik-paverkan/stoppa-regelbordan/ Som officiell remissinstans i näringspolitiska frågor är Företagarna med och påverkar beslutsfattare.

Gå gärna in på https://www.foretagarna.se/ där det finns alla möjliga förmåner och utbildningar riktade till dig som är medlem. Just nu extra förmånlig julrabatt på SJ! Kanske också dags att planera någon spännande utbildning till våren?

Vårt första event här i Linköping 2019 blir After Work den 10 januari, då vi ska får ta del av hur Alliansen i Linköping ser på företagandet i vår kommun. Moderator är Patrik Nilsson, Företagarnas samhällspolitiska chef. Patrik kommer också att ge oss en resumé av det politiska läget. Håll utkik på Företagarna Linköpings FB och hemsida. 

Nu ser vi fram emot glöggdoftande helger, förhoppningsvis också lite ledighet, samt därefter ett fantastiskt glimrande Nyår.

Vi ser fram emot att träffas igen under 2019!

God Jul och Gott Nytt År!

Styrelsen Företagarna Linköping

gm Astrid Brissman, ordf

Taggar
Fler nyheter från Företagarna