För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets företagare i Östergötland

Publicerad 24 aug 2018
Med en drivkraft i sällan skådat slag har Sigge Bilajbegovic lyckats skapa inte bara ett företag, utan även ett landmärke för besökare till Östergötland.

I kväll hälls regionfinalen i Linköping och vinnaren i Östergötland är korad. Sigge Bilajbegovic från Norrköping går vidare till den nationella finalen den 19 oktober i Stockholm.

Vår vinnare valde tidigt att bygga företaget utifrån sina egna värderingar och visioner. Starten skedde i liten skala men har nu vuxit till den största anläggningen i Europa i sin del av branschen. Receptet för att lyckas med det inom vår vinnares bransch är fokus på affärsidén, våga tacka nej och att ha full kontroll på likviditeten! Dessutom visar Årets Företagare Östergötland på ett gott ledarskap och på ett engagemang i människor utanför företaget, detta genom att t.ex. stötta tjejer som vill lira fotboll.”

Taggar
Fler nyheter från Företagarna