För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare i Nora utsågs under sommarfest

Publicerad 16 maj 2024
Bryggerikrogen blev årets företagare i Nora. Veronica Carlsson och fick motta priset i Bryggerikrogens eventhall under onsdagskvällen.

Krogen som startades upp av Veronica Carlsson år 2015 har utvecklats till en stor mötesplats med restaurang, pub och konferensmöjligheter. Under onsdagen serverades trerätters middag och underhållning då Bryggerikrogen bjöd in till en riktigt fin sommarfest.

Höjdpunkten var då inga mindre än Bryggerikrogens ägare Veronica Carlsson och Erik Lindebeg fick ta emot priset som Årets Företagare i Nora.

Nora 4.jpg

Klubbordförande Fayeze Björk delade ut ett diplom och en check på 10 000 kr. Hon presenterade juryns motivering som löd:

"Årets företagare i Nora, Erik Lindeberg och Veronica Carlsson är en inspirerande duo som driver Bryggerikrogen i Nora med en enastående passion och engagemang.

Deras arbete och driv med att skapa, en levande och välkomnande plats för gemenskap och kulinarisk njutning, har inte bara berikat lokalsamhället, utan även lyft fram Nora som en destination för gastronomiska upplevelser.

Genom att kombinera traditionella smaker med innovativa kulinariska koncept har Erik och Veronica lyckats skapa en unik matupplevelse som lockar både lokalinvånare och besökare från när och fjärran.

Deras kreativa användning av lokala råvaror och fokus på hållbarhet visar deras starka förankring i det lokala samhället och deras strävan efter att främja både ekonomisk tillväxt och miljömedvetenhet.

Men det är inte bara deras gastronomiska förmågor som imponerar.

Erik och Veronica har också visat sig vara utmärkta ledare och samhällsbyggare genom sitt engagemang för att stödja lokala initiativ och evenemang.

Genom att öppna sina dörrar för olika samhällsgrupper och genom att vara en plats för möten och samtalhar de skapat en verklig plattform för social integration och samhällsutveckling.

Nora 3.png

Deras framgång som företagare är en förebild för andra i näringslivet, inte bara för deras affärssinne och entreprenörsanda, utan också för deras vilja att dela med sig av sin framgång och bidra till samhället.

Genom sitt arbete har de inte bara lyft sin egen verksamhet utan också Nora som helhet.

Vi säger Stort Grattis till Årets Företagare i Nora 2024. Veronica och Erik."

På plats fanns, förutom många av Noras företag Företagarnas regionchef Johan Södergren.

Johan Södergren liggande.jpg

Foto: Annelie Bergwall-Larsson

Om Årets Företagare

Organisationen Företagarna delar varje år ut Årets företagare för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer. Priset delas ut på lokal, regional och nationell nivå. Regionens vinnare går vidare till den nationella finalen den 11 oktober i Stockholm.

Fler nyheter från Företagarna