För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

De fick motta Örebro läns finaste företagarpriser!

Publicerad 6 sep 2023
Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Örebro län 2023 har korats. De lyckliga regionsvinnarna blev Fredrik Stengarn, Four PR och Milad Mahmoudyan, Qick Mobility.
Fr v: Fredrik Stengarn och Milad Mahmoudyan.

Det var under trevliga former på slottet i Örebro som Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Örebro län 2023 utsågs under onsdagen. Företagarnas regionchef Eva Cooper och Landshövding Lena Rådström Baastad delade ut priset till de lyckliga vinnarna;

Fredrik Stengarn - Årets Företagare i Örebro län 2023

Årets företagare i Örebro län är en enastående entreprenör och en driven visionär. Genom grundandet av sitt företag har denne passionerade företagare visat på stor förmåga att identifiera marknadstrender och skapa strategier som hjälper andra att bli sitt allra bästa. Utöver sitt företagande är denna person även känd för sin generositet och engagemang för samhällsfrågor. Genom att stödja välgörenhetsorganisationer och initiativ har denne företagare gjort en positiv inverkan på samhället. Med ambitionen att förena affärssuccé med samhällsnytta är detta en inspiratör för andra företagare. Jämställdhet och jämlikhet har alltid varit centrala värderingar i dennes brinnande engagemang, inklusive demokratifrågor.

Genom sitt engagemang och ledarskap även inom idrotten har denne individ också visat dedikation för att främja jämställdhet och inkludering inom sporten. För att bekämpa könsstereotyper och skapa lika möjligheter för alla har denna företagare implementerat jämställdhetsprogram och initiativ för att främja kvinnors deltagande och representation. Denna visionärs arbete har blivit en inspirationskälla för andra organisationer både på nationell och internationell nivå. Det är en stor förebild vi härmed vill lyfta fram och utse till Årets företagare i Örebro län.

Grattis Fredrik Stengarn, Four PR!

Milad Mahmoudyan - Årets Unga Företagare i Örebro län 2023

Årets unga företagare i Örebro län är en inspirerande ledare och entreprenör som har på kort tid skapat ett framgångsrikt företag. Med en stark vision och medvetenhet om vikten av hållbarhet har denne företagare genomfört imponerande miljöinitiativ för att minska företagets koldioxidavtryck och påverkan på miljön. Genom att investera i gröna teknologier och främja återvinning har företaget blivit en förebild inom branschen. Genom etiska affärsmetoder och starkt engagemang för långsiktiga relationer har denne unga företagare byggt förtroende hos både leverantörer och kunder.

Som en förebild inom företagsledning har denne entreprenör visat att det är möjligt att skapa positiv förändring genom att erbjuda anställningar och möjligheter för personer som tidigare haft svårt att komma in på arbetsmarknaden. Företaget har blivit dynamiskt och innovativt genom att skapa en inkluderande arbetsmiljö. Denna unga företagares strävan efter ständig förbättring och kreativitet har lett till framgång och anpassning till en krävande marknad. Genom att främja integration och erbjuda stöd och möjligheter till de anställda har denne företagare skapat en meningsfull arbetsmiljö där alla känner sig sedda och värdefulla.

Stort grattis Årets Unga Företagare i Örebro län Milad Mahmoudyan, Qick Mobility AB.

Om Årets Företagare

Organisationen Företagarna delar varje år ut Årets Företagare för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer. Priset delas ut på lokal, regional och nationell nivå. Regionens vinnare går vidare till den nationella finalen den 21 oktober i Stockholm.  

-------
 
Den regionala juryn bestod av:

Mikael Fällman, vd, Almi Mälardalen
Peter Sundqvist, Swedbank
Ida Thorell, Regionchef på UF Örebro
Kristina Eklöf, utvecklingschef Region Örebro
Petter Arnebak, Regional utvecklingsdirektör Örebro län
Davide Lindqvist, Krogen som inte finns, Förra årets vinnare, 
Ulrika Rönström, regionsamordnare Företagarna

Fler nyheter från Företagarna