För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på ikonen nere till höger.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagarna Örebro korades till Årets Styrelsearbete i Mellansverige

Publicerad 6 dec 2023
Det var under årets höstkonferens med Företagarna Mellansveriges förtroendevalda som Företagarna Örebro hyllades för sina tappra insatser under året som varit.

Varje år träffas Företagarna Mellansveriges förtroendevalda, som består av närmare 40 föreningar med representanter från Dalarna, Gävleborg, Värmland och Örebro län, för en regional kickoff. Denna gång ägde kickoffen rum på Loka Brunn i Grythyttan och bjöd på en hel del erfarenhetsutbyte, information, energi, god mat och nätverkande. 

Under torsdagskvällens sittning var det även dags att dela ut utmärkelser inom olika kategorier till de föreningar som stuckit ut lite extra under året.  Bland annat delades utmärkelsen Årets Styrelsearbete ut som tilldelades den engagerade Örebroföreningen som gjort under på kort tid. På plats var ordförande Camilla Bergholm tillsammans med ledamoterna Alexander Walltin, Johanna Kagerup, Ia Klingnéus, Johanna Kagerup, Johann Söderek, Jolien Hermans samt Yvonne Rickne för att motta utmärkelsen och gästernas jubel.  Styrelsen består även av ledamoterna Andreas Velta, Erik Wahlberg samt valberedningen Johnny Fridholm och Kalle Selander och revisorn Jonas Bergström

- Så roligt att även i år få motta en utmärkelse, inte minst när man tittar på den konkurrensen som finns här i Mellansverige, det är ett kvitto på att vi gör någonting rätt, säger Camilla. 

Företagarna Örebro - Årets Styrelsearbete 2023

Vinnarmotivering:
Har man roligt tillsammans räcker tiden till för mer, och har man tydliga uppgifter och
samarbetar när det kör ihop sig – ja, då finns där ett gyllene recept för framgång! Data
visar att engagerade styrelser har en starkare medlemstillväxt, och ju fler vi blir desto
mer kan vi som organisation påverka.

Johanna Söderek och Camilla Bergholm berättar om sitt styrelsearbete i en intervju med Ola Granholm. 

Förra året var det utmärkelsenÅrets nätverk och engagemang 2022 som Företagarna Örebro kammade hem. 

Vill du också engagera dig lokalt? Läs mer här! 

Fler nyheter från Företagarna