podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagarna Örebro län i nytt unikt samarbete med Styreleseakademien - högklassiga utbildningar

Publicerad 6 okt 2022
Vill du öka dina kunskaper inom bolagsstyrning och styrelsearbete? Göra dem både bredare och djupare? Nu har du som är medlem i Företagarna chansen!
Foto: Shutterstock

Företagarna Örebro län inleder just nu ett nytt samarbete med Styrelseakademien i Örebro län där medlemmar nu kan gå högklassiga utbildningar i bolagsstyrning och styrelsearbete till ett förmånligt pris. 

Utbildningen rustar dig för att bli en mera kompetent ledamot eller ordförande med ambitionen att du ska vilja bidra mera aktivt till ett professionellare arbete i de styrelser du verkar i eller kommer att verka i. Du som är ägare, vill förutom detta, även kunna få en fungerande helhet i din bolagsstyrning och snabbare nå dina framtida mål.  

- Detta är riktigt kvalitativa utbildningarna för att bli certifierad styrelseledamot, säger Företagarnas regionchef Eva Cooper

Flera utbildningstillfällen kommer finnas att tillgå för dig som önskar bredda din kunskap inom styrelsearbete och bli en riktig styrelseresurs! Att öka sina kunskaper inom området ger dig som styrelsemedlem verktyg att ta ditt styrelsearbete till nästa nivå. 

- Många småföretag har svårt att växa från små till medelstora, trots att ambitionen finns där. Företagaren fastnar lätt i vardagens brandkårsutryckningar. Medelåldern är dessutom ofta hög bland svenska företagare, men en plan för generationsskifte kan tyvärr många gånger saknas. Att jobba mer strategiskt, genom t ex en extern styrelseledamot, kan lyfta verksamheten, säger Eva Cooper. 

Genom det här samarbetet möjliggör vi att fler företagare får fördjupad kunskap om styrelsearbete och bolagsstyrning - vilket bidrar till ökad framgång och värde! 
 

Läs mer här!

Fler nyheter från Företagarna