podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare i Laxå 2022 korad

Publicerad 21 nov 2022
Vasco Olivi har blivit utsedd till Årets Företagare i Laxå 2022!
Vasco Olivi har blivit utsedd till Årets Företagare i Laxå 2022.

Under måndagen överraskades entreprenören Vasco Olivi på jobbet av representanter från Laxås kommun, bland andra näringslivsutvecklaren Anna Wiktorsson och Företagarna  i Kumla/Hallsberg/Laxås ordförande Anki Wallberg, med blommor, plaketter och fika. Vasco har nämnligen blivit utsedd till Årets Företaagre i Laxå kommun 2022. 

- Vasco Olivi, vd för Elisolation HTM AB fick idag ta emot utmärkelsen som årets företagare i Laxå kommun. Stolta är vi såklart, skriver Elisolation på sin officiella Instagramsida. 


Anki Wallberg, Anna Wiktorsson och Vasco Olivi. Foto: Laxå kommun. 

Elisolation HTM AB är en leverantör av halvfabrikat och maskinbearbetade detaljer i härdplaster, termoplaster samt flexibla elektriska isolationsmaterial. Deras kunder är företag i Norden inom elektro-, process- och maskinbyggande industri med behov av Elisolations material och detaljer i såväl sina produkter som i sina produktionsutrustningar. Verksamhetens konkurrenskraft baseras på deras förmåga att förse sina kunder med högkvalitativa produkter med korta leveranstider och där deras kompetens, tillgänglighet och servicenivå är den bästa marknaden kan erbjuda.

Vinnarmotivering:

Under Vasco Olivis inkluderande ledarskap har Elisolation och dess medarbetare lyckats uppnå det de själva säger sig vilja vara bäst på - omtanke och plast! Deras engagemang stäcker sig till mer än att överträffa sina kunders behov av snabba offerter och leveranser då de värdesätter och involverar samarbetspartners, medarbetare och de som för första gången eller på nytt tar sig in på arbetsmarknaden. Detta har samlat gett ett avtryck på såväl ökad produktion, som ett gott renommé och engagerade medarbetare i alla led. Elisolation har på ett exemplariskt sätt kombinerat företagande, kundnöjdhet och problemlösning med samhällsansvar.

Om Årets Företagare

Utmärkelsen Årets Företagare har gamla anor. Redan för över 80 år sedan delades föregångare till dagens utmärkelse ut. Från mitten av 1980-talet har Årets Företagare korats lokalt och sedan 2007 väljs även en vinnare för hela landet.  

Årets Företagare delas ut till en företagare som utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. Alla branscher kan premieras samt företagande inom olika tjänstesektorer.

Fler nyheter från Företagarna