podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Visste du att på mindre än 2 minuter kan du anmäla om du blivit utsatt för stöld eller annat brott?

Publicerad 29 jun 2022
En av tre företagare har blivit utsatt för brott de senaste fem åren.

Två av tre tycker inte att polisnärvaron är tillräcklig för att de ska känna sig trygga. Och många upplever att det inte finns någon "mening" med att polisanmäla när det väl sker något. Polis och åklagarmyndigheter måste få resurser för att prioritera brott mot företagare. Att de inte gör det i dag bidrar till att företagare inte anmäler brott som de blir utsatta för. Straffrabatterna måste bort.

Se rapporten Brott mot företagare 2022

Svensk Handel lanserar säkerhetsapp!

Nu har Svensk Handels lanserat sin säkerhetsapp :Säkerhetscenter, en kostnadsfri och smidig tjänst som du kan ladda ner till din smartphone. 

Appen erbjuder en rad smarta och lättanvända funktioner, bland annat varningslista och möjligheten att anmäla stöldbrott. Vi vet att det är viktigt för er företagare att få den hjälpen!

Prova appen här!

 

 Save the date!

Företagarna Askersund kommer den 13 oktober ha ett seminarium kring just Brott mot Företagare där vår expert på lokalt företagsklimat och brott mot företagare, Pontus Lindström kommer prata mer om vad vi på Företagarna gör för att få politiker att få upp ögonen ännu mer kring detta. Boka in datumet redan idag! Inbjudan kommer efter sommaren.

Glad sommar!

Vi vill också passa på att önska er alla en fin sommar och behöver ni komma i kontakt med vår juridiska rådgivning når ni de på 0771-45 45 45.

Hälsningar från styrelsen i Företagarna Askersund.

 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna