podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagarna i Askersund i samarbete med Hammars Bryggeri

Publicerad 3 maj 2021
En av medlemmarna i Företagarna Askersund är Hammars Bryggeri som just nu genomför en spännande resa både såväl nationellt som internationell

Inom ramen för utvecklingen har Hammars tagit fram en serie Tonics som fått ett antal priser för kvalitet och smak. Inte helt obekant är då den andra beståndsdelen Gin, där Hammars VD Robert Henrysson är initiativtagare till en bok som heter Svenskt Gin – Drinkar, destillerier och drömmare. Boken besöker ett tjugotal svenska entreprenörer från Kalix till Malmö inom den stora pågående ginboomen, inklusive Hammars Bryggeri. Sköna reportage, fantastiska bilder och gott om läckra drinkar och livsöden.

Lanseringen av förstaupplagan sker i mitten av juni.

Du som är medlem i Företagarna i Askersund erbjuds nu att kunna köpa boken genom Hammars Bryggeri till ett förmånligt pris på 289:- inklusive moms 6%. Boken finns sedan för avhämtning på bryggeriet under gårdsmarknadsdagen den 19 juni (kan man inte då så går det att komma i veckan efter).

Om du vill beställa boken Svenskt Gin, så gör så här:

Surfa in på: https://www.ginsweden.com/bestall-bok/

  1. Välj antal böcker du vill köpa
  2. Fyll i namn och adress i formuläret och tryck 'beställ'
  3. Betala via Swish. Använd QR-koden på hemsidan eller swisha direkt till 1232042158

Vill du beställa minst 5 böcker och hellre betala mot faktura så kontakta robert@hammarsbryggeri.se.

                                                    ginshammar.jpg                                 

Mer om boken Svenskt Gin:

Boken kommer att vara hårdinbunden och innehålla 258 sidor i färg. Så vare sig du är nörd eller nybörjare kommer Svensk Gin garanterat att vara en snackis, ligga perfekt på vardagsrumsbordet och en självklar följeslagare i baren. 

Projektet genomförs av eldsjälar (projektet är självständigt, icke vinstdrivande projekt utan kommersiella kopplingar. Drivs som ’passionprojekt’ - alla intäkter går till att marknadsföra boken och svenska entreprenörer inom dryckesbranschen).

Men det backas också upp av en rad spännande aktörer inom branschen - som lovat projektet fri tillgång till tankar, information och möjligheter att fotografera på plats hos dem. Medverkar gör nästan alla independentaktörer: Hernö Gin, Stockholms Bränneri, Tevsjö Destilleri, Mackmyra, Hven, Skånska Spritfabriken, Bergslagens Destilleri, Hellströms, Gotlands, Lydéns, SweTnc, Hammars Bryggeri, Fjäre, Åre, Klocktornet och Ogin. Emil Åreng och framstående bartenders runtom i landet är också med på ett hörn. Förordet kommer att skrivas av Hendrick’s master distiller Lesley Gracie. 

På Instagram hittar ni boken på @ginsweden. 

 

Fler nyheter från Företagarna