För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare i Örebro utsedd!

Publicerad 10 jun 2020
Utan kompromisser, ja det är vinnarens ledord!

Idag utsågs Årets Företagare Örebro. Vinnare 2020 är Lina Ivarsson som driver företaget Palina AB.

Motiveringen lyder:

Vid framställningen av hudvård så fanns det aldrig något annat alternativ för henne än att göra något unikt, i det här fallet var det att välja alla fem aktiva ingredienserna, där andra varumärken som bryr sig mest om prislappen väljer en eller två. Hennes mål var att göra något som verkligen fungerar! Utan kompromisser! Det är med stolthet och glädje som vi härmed utser företagaren, entreprenören Lina Ivarsson till Årets Företagare Örebro 2020.

För ytterligare information, kontakta:
Vinnaren: Lina Ivarsson 070-799 90 70

Johan Bollman, Ordförande Företagarna Örebro, 070-508 69 75, johan@bollmaninvest.se

På bild: Lina Ivarsson, Johan Bollman, ordförande Företagarna Örebro och Thomas Nordelycka, styrelseledamot Företagarna ÖrebroIMG_3572.jpg

 

Lina kommer att representera Örebro i länsfinalen som går av stapeln den 26 augusti. Där kommer hon att konkurrera med övriga lokala vinnare av Årets Företagare. Vinnaren i länet får sedan representera Örebro län vid den nationella galan i Stockholms Stadshus i oktober.  

För att kunna bli Årets Företagare måste man uppfylla ett antal kriterier. Läs mer om kriterierna här https://www.foretagarna.se/af/arets-foretagare/kriterier/

Fler nyheter från Företagarna