För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare Örebro utsedd!

Publicerad 11 jun 2019
På Företagarnas sommarlunch, på Katrinelunds Gästgiveri och Sjökrog, idag utsågs Årets Företagare Örebro. Vinnare 2018 är Robert och Richard Björk som driver företaget Edekyl & Värme AB

Robert och Richard kommer att representera Örebro i länsfinalen som går av stapeln den 22 augusti. Där kommer de att konkurrera med övriga lokala vinnare av Årets Företagare. Vinnaren i länet får sedan representera Örebro län vid den nationella galan i Stockholms Stadshus i oktober.  

För att kunna bli Årets Företagare måste man uppfylla ett antal kriterier. Läs mer om kriterierna här https://www.foretagarna.se/af/arets-foretagare/kriterier/

 

Motiveringen från Juryn lyder:

 ” Med värdeord som Engagemang, Drivkraft och Ekonomiskt hållbart resultat har Årets Företagare under 14 år utvecklat verksamheten från ett lokalt företag till ett av Mellansveriges ledande i sin bransch.

Sedan 2005 har omsättningen gått från 7 mkr till över 130mkr och från 5 anställda till dagens 105 och under 2010 var de ett av Sveriges Gasellföretag.

Med ett fokus på hållbarhet såväl för miljö, personal och socialt engagemang har de skapat en attraktionskraft för såväl kunder, leverantörer och kompetenta medarbetare.

Det är med stolthet och glädje som vi härmed utser företagarna, entreprenörerna och bröderna Robert och Richard Björk till Årets Företagare Örebro 2018”

För ytterligare information, kontakta:
Vinnarna:

Robert Björk                        070-298 80 70

Richard Björk                      070-298 80 93

 

Johan Bollman, Ordförande Företagarna Örebro, 070-508 69 75, johan@bollmaninvest.se

Fler nyheter från Företagarna